Simons Voss kursus

16. marts 2017
Så fik vi skudt vores første Simons Voss kursus i gang - to dage med intens viden fra eksperterne om de lækre tyske adgangskontrol systemer fra Simons Voss er overstået.

På kurset fik de fremmødte kursister også en rigtig god fornemmelse for produkterne. De kunne nemlig efter endt gennemgang af Simons Voss system 3060 og MobileKey, selv få lov til at skille og samle produkterne ad, samt programmere mm. På den måde fik de selv oplevet, hvor lette Simons Voss' produkter er at arbejde med.  

Vi har nu også oprettet 500+ Simons Voss varenumre i vores system. Produkterne er blevet integreret i vores webshop, hvorfra det også er muligt at bestille inden for vores normale deadline. Formålet med at lagerføre Simons Voss - er for at kunne levere fra dag til dag, og sikre at du kan yde den bedste service til dine kunder.

Vi har også oprettet en ADK Simons Voss support funktion, som tager telefonen inden for vores normale åbningstid.

Er du interesseret i at høre mere om Simons Voss produkterne og hvad DanZafe og Simons Voss kan gøre for dig og din virksomhed - så tøv ikke med at kontakte os.


Om DanZafe.dk

DanZafe A/S er Danmarks største uafhængige sikkerhedsgrossist. Med udgangspunkt i vore kunders behov og ønsker, tilpasser og udvikler vi løbende vort sortiment og værdiskabende koncepter til gavn for vore kunder. DanZafe forhandler alle de kendte brands og varemærker til sikringsmarkedet.

Om kundeservice

Danzafe’s kundeservice er åbent i hverdagen mellem kl. 7:00 og 16:00. I dette tidsrum er du velkommen til at kontakte os med alle typer spørgsmål. Vores kunder er hos DanZafe A/S altid i høj prioritet, og vi ønsker at yde en høj og effektiv service på alle typer opgaver. I vores kundeservice vil du kunne trække på vores ekspertise indenfor mekanisk og elektronisk sikring, nøgle og tilbehørsprogram, RS8 låsesystemer, pengeskabe, værktøj, og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.