> [/B]" />

Ny leverandør - Burg Wächter

4. maj 2017
Det er med stor glæde at vi kan meddele at Burg Wächter og DanZafe fra den 1. maj 2017 har indgået aftale om salg og distribution af Burg Wächters stærke produktprogram.

Burg Wächter har i mange år været tilstede på det danske sikringsmarked med god succes, og er både velkendt og anerkendt blandt de danske låsesmede.

Produkterne er gennemprøvet, og det er tydeligt at Burg Wächter ikke går på kompromis med kvaliteten.

Fra og med mandag den 8. maj, vil DanZafe være lagerførende af et stort udvalg af værdiopbevaring, nøgleskabe, hængelåse samt sikringskæder.

Som altid kan du nemt og bekvemt bestille dine produkter på danzafe.dk, og som altid står vi til rådighed i forhold til vejledning på telefon 38283111, så tøv ikke med at kontakte os.

KØB BURG WÄCHTER PRODUKTER HER >>LIDT OM BURG WÄCHTER..

Burg Wächter havde sin start i 1890 som hængelåsproducent, men er i dag en global spiller via. deres mange datterselskaber, som har været med til at udvide deres produktsortiment markant.

I dag har Burg Wächter 8 produktsortimenter under et motto - "Always the safe choice"

De 8 produktområder er:

   Låse og beslag
   Elektroniske dørlåse
   Dør- og vinduessikring
   Måleinstrumenter
   Pengekasser og nøgleskabe
   Postkasser og pakkebokse
   Værdiskabe
   Videoovervågning

Burg Wächter er synonym med produkter i topklasse, og med størstedelen af deres produkter produceret i Tyskland er man sikker på ikke at gå på kompromis med kvaliteten.

KØB BURG WÄCHTER PRODUKTER HER >>


Om DanZafe.dk

DanZafe A/S er Danmarks største uafhængige sikkerhedsgrossist. Med udgangspunkt i vore kunders behov og ønsker, tilpasser og udvikler vi løbende vort sortiment og værdiskabende koncepter til gavn for vore kunder. DanZafe forhandler alle de kendte brands og varemærker til sikringsmarkedet.

Om kundeservice

Danzafe’s kundeservice er åbent i hverdagen mellem kl. 7:00 og 16:00. I dette tidsrum er du velkommen til at kontakte os med alle typer spørgsmål. Vores kunder er hos DanZafe A/S altid i høj prioritet, og vi ønsker at yde en høj og effektiv service på alle typer opgaver. I vores kundeservice vil du kunne trække på vores ekspertise indenfor mekanisk og elektronisk sikring, nøgle og tilbehørsprogram, RS8 låsesystemer, pengeskabe, værktøj, og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.