NÅR FORTIDEN STØVES AF

18. september 2017
For godt halvandet år siden blev det fra Københavns kommune af, besluttet at helhedsrenovere den mere end 80 års gamle, men arkitektonisk smukke, Ålholm skole. Opgaven lød i alt sin enkelthed på; udskiftning af alt indvendig inventar samt renovering af hele den eksisterende klimaskærm.

En sådan renovering stiller en del krav til projektets underleverandører og samarbejdspartnere, og i den forbindelse blev EXPERTbeslag, valgt som underleverandør af hovedentreprenør Enemærke & Petersen, til at leverer et komplet låsesystem til samtlige døre på skolen.

”Vi har altid haft et godt samarbejde med Enemærke & Petersen, udtaler Thomas Skov, projektleder hos EXPERTbeslag, og understreger at det gode samarbejde er nøglen til at opnå gode resultater i samspil med deres kunder.

Aftalen lød oprindeligt på levering af et originalt RS8 låsesystem, men da Michael Pajor, projektkonsulent hos EXPERTbeslag, præsenterede løsningen fra Simons Voss, blev det hurtigt klart for alle, at fortiden skulle støves af med et digitalt adgangskontrol system.

Det blev derfor besluttet at EXPERTbeslag/DanZafe skulle levere ca. 200 langskilte med elektronisk adgangskontrol til skolens døre. Simons Voss’ tidsløse design passer perfekt til skolens oprindelige retro-omgivelser, og giver dermed et flot samspil mellem det moderne og det oprindelige udtryk.

Gennem hele projektet har Thomas Skov & Sigurd Rasmussen, El-teknikschef hos DanZafe været med i beslutningsprocessen. De har sammen med Simons Voss’ egne konsulenter, arkitekterne og byggelederne på projektet, været med når der har skulle diskuteres funktionalitet og design af det nye låsesystem.

Nogle af de overvejelser som førte til beslutningen om Simons Voss adgangskontrol var blandt andet:

• Større sikkerhed
• Digital logfil af hvem der går ind og ud
• Let administration og fleksibilitet i opgraderingen fra offline til online
• Simpelt at installere

Efter skolens eget ønske blev deres faste låsesmed gennem mange år, Can-Service, valget til installationen af de mange Simons Voss enheder.

”Der har været et fremragende samarbejde mellem os og EXPERTbeslag/DanZafe, og de har bare leveret en drøngod god service og support gennem hele forløbet, når der har opstået spørgsmål til produkterne” udtaler Rasmus Pedersen & Bo Steenberg fra Can-Service som har været med til at installere de 200 enheder på Ålholm skole.

Første fase af den store renovering er allerede afleveret og taget i brug, og nu venter blot anden fase af projektet som skal stå klar til december, før der kan sættes punktum i totalrenoveringen af den smukke Ålholm skole.


Om DanZafe.dk

DanZafe A/S er Danmarks største uafhængige sikkerhedsgrossist. Med udgangspunkt i vore kunders behov og ønsker, tilpasser og udvikler vi løbende vort sortiment og værdiskabende koncepter til gavn for vore kunder. DanZafe forhandler alle de kendte brands og varemærker til sikringsmarkedet.

Om kundeservice

Danzafe’s kundeservice er åbent i hverdagen mellem kl. 7:00 og 16:00. I dette tidsrum er du velkommen til at kontakte os med alle typer spørgsmål. Vores kunder er hos DanZafe A/S altid i høj prioritet, og vi ønsker at yde en høj og effektiv service på alle typer opgaver. I vores kundeservice vil du kunne trække på vores ekspertise indenfor mekanisk og elektronisk sikring, nøgle og tilbehørsprogram, RS8 låsesystemer, pengeskabe, værktøj, og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.