3 friske forandringer

21. september 2017
Hos DanZafe arbejder vi hele tiden på at gøre kundeoplevelsen i vores webshop endnu bedre.

Vi har derfor lavet tre friske forandringer, og vi arbejder fortsat videre på nogle af de forbedringer, vi ved I kunder fortsat efterspørger.

De tre nye forandringer er:

LAGERSTATUS                            
- Du kan nu se det præcise antal varer vi har på lager.

FAST TOP OG BUND                            
- Vi har fastgjort menubaren i top og bund når du scroller. Så kan du hurtigt søge via menuen, og se status for din kurv og gå til kassen.

LINK TIL VAREKORTET I QUICKBESTIL
- Du kan nu linke direkte tilbage til varen på varekortet i Quick bestillingen.

Vi håber I vil byde de små forandringer velkommen.


Om DanZafe.dk

DanZafe A/S er Danmarks største uafhængige sikkerhedsgrossist. Med udgangspunkt i vore kunders behov og ønsker, tilpasser og udvikler vi løbende vort sortiment og værdiskabende koncepter til gavn for vore kunder. DanZafe forhandler alle de kendte brands og varemærker til sikringsmarkedet.

Om kundeservice

Danzafe’s kundeservice er åbent i hverdagen mellem kl. 7:00 og 16:00. I dette tidsrum er du velkommen til at kontakte os med alle typer spørgsmål. Vores kunder er hos DanZafe A/S altid i høj prioritet, og vi ønsker at yde en høj og effektiv service på alle typer opgaver. I vores kundeservice vil du kunne trække på vores ekspertise indenfor mekanisk og elektronisk sikring, nøgle og tilbehørsprogram, RS8 låsesystemer, pengeskabe, værktøj, og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.