Ny konsulent til Fyn – Jylland

1. november 2017
Det er en stor glæde, at kunne meddele at der 1. november 2017 starter en ny salgskonsulent, som skal servicere vores trofaste kunder i vest Danmark.

Jeg vil derfor gerne byde velkommen til Martin Thomsen. Martin er 35 år, gift med 2 børn og bosat i Fredericia.

Martin har arbejdet med salg til byggebranchen inden for beslag og værktøj i 16 år, hvoraf de sidste 11 år som udekørende konsulent.

Martin kommer senest fra et kort ophold som Projektsælger hos Bygma i Odense, men var før det 6 år hos EA værktøj i Fredericia, hvor Martin også er udlært. Martin har ligeledes kørt som Würth konsulent i Kolding.

Med Martin på holdet ser vi meget frem til igen at have en ”lokal” DanZafe mand, som kan sikre den professionelle og gode kundebetjening af vores kunder vest for Storebælt.

Efter endt introduktionsperiode vil Martin komme rundt og præsentere sig selv. Vi glæder os meget til det fremtidige samarbejde, og håber I vil tage godt imod Martin.
Om DanZafe.dk

DanZafe A/S er Danmarks største uafhængige sikkerhedsgrossist. Med udgangspunkt i vore kunders behov og ønsker, tilpasser og udvikler vi løbende vort sortiment og værdiskabende koncepter til gavn for vore kunder. DanZafe forhandler alle de kendte brands og varemærker til sikringsmarkedet.

Om kundeservice

Danzafe’s kundeservice er åbent i hverdagen mellem kl. 7:00 og 16:00. I dette tidsrum er du velkommen til at kontakte os med alle typer spørgsmål. Vores kunder er hos DanZafe A/S altid i høj prioritet, og vi ønsker at yde en høj og effektiv service på alle typer opgaver. I vores kundeservice vil du kunne trække på vores ekspertise indenfor mekanisk og elektronisk sikring, nøgle og tilbehørsprogram, RS8 låsesystemer, pengeskabe, værktøj, og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.