Danmarks Indsamling

1. februar 2018
Danzafe - Expertbeslag har i år valgt at støtte Danmarks Indsamlingen med 11.111,00 kr.

Det har vi fordi vi gerne vil være med til at hjælpe nogle af de millioner af børn ude i verden, som vokser op uden et hjem. Børn, som er på flugt fra krig, fattigdom, sult og sygdom. Børn, som ikke ved, om de skal tilbringe natten i et telt, i en forladt bygning eller på gaden. Projekterne sætter fokus på at afhjælpe nogle af de fatale konsekvenser, som børn uden hjem lever med - til gavn for både det enkelte barn, familien og samfundet.

En vigtig sag at støtte op om, så husk at se med på lørdag d. 3 februar, når Danmark ligesom os, støtter kampen for at hjælpe børn uden hjem.Om DanZafe.dk

DanZafe A/S er Danmarks største uafhængige sikkerhedsgrossist. Med udgangspunkt i vore kunders behov og ønsker, tilpasser og udvikler vi løbende vort sortiment og værdiskabende koncepter til gavn for vore kunder. DanZafe forhandler alle de kendte brands og varemærker til sikringsmarkedet.

Om kundeservice

Danzafe’s kundeservice er åbent i hverdagen mellem kl. 7:00 og 16:00. I dette tidsrum er du velkommen til at kontakte os med alle typer spørgsmål. Vores kunder er hos DanZafe A/S altid i høj prioritet, og vi ønsker at yde en høj og effektiv service på alle typer opgaver. I vores kundeservice vil du kunne trække på vores ekspertise indenfor mekanisk og elektronisk sikring, nøgle og tilbehørsprogram, RS8 låsesystemer, pengeskabe, værktøj, og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.