Køb Yale ENTR S i DanZafe

23. april 2018
Yale ENTR S er en smart digital lås, der giver dig mange muligheder for at åbne din dør.

Med Yale ENTR S vælger du selv, hvordan døren skal åbnes. Du kan vælge at låse døren op via en app på din smartphone, fingeraftrykslæser, tastatur, fjernbetjening eller den almindelige mekaniske nøgle.

Montering af Yale ENTR S
Når du installerer din nye digitale lås, skal du blot udskifte vridergrebet på indersiden af døren med den digitale lås. Det betyder at forandringen er ikke synlig udefra. Der kræves ingen nye huller eller indgreb i døren.

Køb Yale ENTR S
Vi har forberedt nogle gode introtilbud til dig på Yale ENTR S. Klik på linket herunder.

Køb YALE ENTR S tilbuddene her - nemt & bekvemt>>

Hvis du har spørgsmål, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os på tlf. 38 28 31 11.


Om DanZafe.dk

DanZafe A/S er Danmarks største uafhængige sikkerhedsgrossist. Med udgangspunkt i vore kunders behov og ønsker, tilpasser og udvikler vi løbende vort sortiment og værdiskabende koncepter til gavn for vore kunder. DanZafe forhandler alle de kendte brands og varemærker til sikringsmarkedet.

Om kundeservice

Danzafe’s kundeservice er åbent i hverdagen mellem kl. 7:00 og 16:00. I dette tidsrum er du velkommen til at kontakte os med alle typer spørgsmål. Vores kunder er hos DanZafe A/S altid i høj prioritet, og vi ønsker at yde en høj og effektiv service på alle typer opgaver. I vores kundeservice vil du kunne trække på vores ekspertise indenfor mekanisk og elektronisk sikring, nøgle og tilbehørsprogram, RS8 låsesystemer, pengeskabe, værktøj, og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.