Persondata politik (GDPR)

25. maj 2018
Den nye persondataforordning er trådt i kraft d. 25. maj 2018.

I den forbindelse har vi i DanZafe opgraderet vores sikkerhedsforanstaltninger og persondatapolitik, så vi kan passe endnu bedre på dine personoplysninger. Læs mere i linket om hvilke data vi indsamler, hvordan vi behandler dem og hvilke rettigheder du har.

Klik og læs mere om Persondatapolitik (GDPR)>>
Om DanZafe.dk

DanZafe A/S er Danmarks største uafhængige sikkerhedsgrossist. Med udgangspunkt i vore kunders behov og ønsker, tilpasser og udvikler vi løbende vort sortiment og værdiskabende koncepter til gavn for vore kunder. DanZafe forhandler alle de kendte brands og varemærker til sikringsmarkedet.

Om kundeservice

Danzafe’s kundeservice er åbent i hverdagen mellem kl. 7:00 og 16:00. I dette tidsrum er du velkommen til at kontakte os med alle typer spørgsmål. Vores kunder er hos DanZafe A/S altid i høj prioritet, og vi ønsker at yde en høj og effektiv service på alle typer opgaver. I vores kundeservice vil du kunne trække på vores ekspertise indenfor mekanisk og elektronisk sikring, nøgle og tilbehørsprogram, RS8 låsesystemer, pengeskabe, værktøj, og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.