Læger uden grænser

17. september 2018
Danzafe støtter Læger uden Grænser.

Det gør vi fordi vi gerne vil være med til at støtte op om det vigtige arbejde Læger uden Græser gør, ved at yder akut medicinsk nødhjælp til ofre for konflikter og katastrofer i hele verden. Hvert år behandler De op mod 10 millioner patienter.

Deres primære formål er at yde medicinsk nødhjælp til de mennesker, som er mest udsatte i forbindelse med krige, konflikter, naturkatastrofer, epidemier, sult og fattigdom. Samtidig kæmper De for bedre adgang til livsvigtig medicin og alles ret til lægehjælp - uanset etnisk baggrund, køn, religion og politisk overbevisning.Om DanZafe.dk

DanZafe A/S er Danmarks største uafhængige sikkerhedsgrossist. Med udgangspunkt i vore kunders behov og ønsker, tilpasser og udvikler vi løbende vort sortiment og værdiskabende koncepter til gavn for vore kunder. DanZafe forhandler alle de kendte brands og varemærker til sikringsmarkedet.

Om kundeservice

Danzafe’s kundeservice er åbent i hverdagen mellem kl. 7:00 og 16:00. I dette tidsrum er du velkommen til at kontakte os med alle typer spørgsmål. Vores kunder er hos DanZafe A/S altid i høj prioritet, og vi ønsker at yde en høj og effektiv service på alle typer opgaver. I vores kundeservice vil du kunne trække på vores ekspertise indenfor mekanisk og elektronisk sikring, nøgle og tilbehørsprogram, RS8 låsesystemer, pengeskabe, værktøj, og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.