Ny salgskonsulent til Midt- og Nordjylland

3. december 2018
2018 har været et travlt år for DanZafe.

Vi har oplevet stor vækst, men også tilgangen af nye produkter kalder på flere ressourcer, så vi kan opretholde vores gode service og rådgivning fremover.

Det er derfor med stor glæde at vi udvider vores eksterne salgsstyrke i vest Danmark.

Vi vil gerne byde velkommen til Asger Bendsen.

Asger er 37 år og bosiddende i Aalborg, Asger har første arbejdsdag den 4. december 2018

Asger har igennem de sidste 10 år arbejdet med beslag og værktøj, både som intern sælger og leder i et byggecenter, men også 3 år som konsulent med salg af låse og beslag.

Med Asger ombord ser vi frem til at have en mere lokal DanZafe konsulent, som kan sikre den professionelle og gode kundebetjening i Midt- og Nordjylland.

Efter endt introduktionsperiode vil Asger indgå i salgsteamet i det Midt- og Nordjyske, med løbende overdragelse af kunder fra vores nuværende konsulent Martin Thomsen.

Vi glæder os til det fremtidige samarbejde, og håber I vil tage godt imod Asger.
Om DanZafe.dk

DanZafe A/S er Danmarks største uafhængige sikkerhedsgrossist. Med udgangspunkt i vore kunders behov og ønsker, tilpasser og udvikler vi løbende vort sortiment og værdiskabende koncepter til gavn for vore kunder. DanZafe forhandler alle de kendte brands og varemærker til sikringsmarkedet.

Om kundeservice

Danzafe’s kundeservice er åbent i hverdagen mellem kl. 7:00 og 16:00. I dette tidsrum er du velkommen til at kontakte os med alle typer spørgsmål. Vores kunder er hos DanZafe A/S altid i høj prioritet, og vi ønsker at yde en høj og effektiv service på alle typer opgaver. I vores kundeservice vil du kunne trække på vores ekspertise indenfor mekanisk og elektronisk sikring, nøgle og tilbehørsprogram, RS8 låsesystemer, pengeskabe, værktøj, og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.