Kunde undersøgelse

18. december 2018
Hos DanZafe betyder vores kunders mening rigtig meget.

Derfor er det også vigtig for os, at vi stræber efter at forbedre de tiltag, som er med til at skabe værdi for dig som kunde hver dag.

DanZafe vil derfor i den kommende tid lave en kundeundersøgelse blandt tilfældigt udvalgte kunder.

Skulle du ikke være blandt de udvalgte, men ønsker du at gøre din mening gældende, så hører vi selvfølgelig også meget gerne fra dig.

Du skal blot sende en mail til marketing@danzafe.dk, med fornavn, efternavn, e-mail og virksomhedsnavn - så sender vi dig en invitation til spørgeskemaet, så du kan bidrage med dine meninger.

Vi håber på din besvarelse og takker på forhånd for din hjælp.


Bo, Johny og Erick


Om DanZafe.dk

DanZafe A/S er Danmarks største uafhængige sikkerhedsgrossist. Med udgangspunkt i vore kunders behov og ønsker, tilpasser og udvikler vi løbende vort sortiment og værdiskabende koncepter til gavn for vore kunder. DanZafe forhandler alle de kendte brands og varemærker til sikringsmarkedet.

Om kundeservice

Danzafe’s kundeservice er åbent i hverdagen mellem kl. 7:00 og 16:00. I dette tidsrum er du velkommen til at kontakte os med alle typer spørgsmål. Vores kunder er hos DanZafe A/S altid i høj prioritet, og vi ønsker at yde en høj og effektiv service på alle typer opgaver. I vores kundeservice vil du kunne trække på vores ekspertise indenfor mekanisk og elektronisk sikring, nøgle og tilbehørsprogram, RS8 låsesystemer, pengeskabe, værktøj, og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.