DanZafe udvider

31. maj 2019
DanZafe udvider - ny stor butik og showroom

Der sker spændende ting i Herlev hos DanZafe i disse dage. Vi har fået vokseværk, og har derfor brug for at udvide vores fysiske rammer betydeligt og vi har nu fundet løsningen lige uden for døren.

Vi udvider med Lyskær 10
Vi bliver i Herlev – nærmere bestemt overtager vi ejendommen Lyskær 10, som ligger lige bagved vores eksisterede domicil.

Lyskær 10 bliver ombygget til et stort moderne Sikringscenter, og bliver omdrejningspunktet for vores kunder og leverandører, med en ny stor butik, der kommer til at indeholde; salg, butiksområde, showroom og mødefaciliteter mm. Bygningen kommer til at stå som en ”rå” industri bygning med moderne faciliteter.

Udbygning af nuværende ejendom Marielundvej 45D
Ud over udvidelse til Lyskær 10, kommer vi også til at udbygge/udvide vores eksisterende lager på Marielundvej 45D. Vi skal bruge over 250 pallepladser til større lager, hvilke betyder en udvidelse af vores eksisterende lagerkapacitet, som giver os mulighed for omfordeling, bedre pladsudnyttelse og flow.

Vi går derfor en spændende fremtid i møde, som både kunder, leverandører og medarbejdere kan glæde sig til. Vi glæder os alle til at byde jer alle velkommen i vores nye rammer i foråret 2020.

De bedste hilsner fra
DanZafe


Om DanZafe.dk

DanZafe A/S er Danmarks største uafhængige sikkerhedsgrossist. Med udgangspunkt i vore kunders behov og ønsker, tilpasser og udvikler vi løbende vort sortiment og værdiskabende koncepter til gavn for vore kunder. DanZafe forhandler alle de kendte brands og varemærker til sikringsmarkedet.

Om kundeservice

Danzafe’s kundeservice er åbent i hverdagen mellem kl. 7:00 og 16:00. I dette tidsrum er du velkommen til at kontakte os med alle typer spørgsmål. Vores kunder er hos DanZafe A/S altid i høj prioritet, og vi ønsker at yde en høj og effektiv service på alle typer opgaver. I vores kundeservice vil du kunne trække på vores ekspertise indenfor mekanisk og elektronisk sikring, nøgle og tilbehørsprogram, RS8 låsesystemer, pengeskabe, værktøj, og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.