Dørautomatik Katalog

31. marts 2021
I vores katalog for "Dørautomatik og tilbehør" har vi bestræbt os på at samle alle de mest almindelige dørautomatik brands,  der anvendes på det danske marked i ét samlet værk.

Det er vores håb og ønske, at du kan finde ny viden og ikke mindst inspiration til moderne Dørautomatik løsninger samt finde de reservedele du netop står og mangler når det brænder på.

Nye regler om sikring mod klemfare, stødskader eller skæreskader  er kommet på dagsordenen og er blevet en helt almindelig del  
i forbindelse med montering af automatikker.

Den Europæiske norm EN 16005 stiller krav om oplysningspligt for installatøren til kunde/ejer af det automatiske døranlæg. Der skal til nye anlæg udarbejdes en risikovurdering af installationen til gavn for sikkerheden.

Krav om årlig service og vedligeholdelse af automatiske anlæg skal sikre, at sikkerheden for brugerne er i orden.

Vi ønsker dig god fornøjelse med læsningen.

___

Vidste du at...

DanZafe har mere end 15 forskellige prislister, produktkataloger og profilbrochure.
Vi tror nemlig stadig på at kataloger skaber værdi for vores kunder.

Du finder dem alle i butikken eller på vores webside under fanen support/produktkataloger!

Hos DanZafe stræber vi efter at gøre en forskel for dig som kunde hver dag.


Om DanZafe.dk

DanZafe A/S er Danmarks største uafhængige sikkerhedsgrossist. Med udgangspunkt i vore kunders behov og ønsker, tilpasser og udvikler vi løbende vort sortiment og værdiskabende koncepter til gavn for vore kunder. DanZafe forhandler alle de kendte brands og varemærker til sikringsmarkedet.

Om kundeservice

Danzafe’s kundeservice er åbent i hverdagen mellem kl. 7:00 og 16:00. I dette tidsrum er du velkommen til at kontakte os med alle typer spørgsmål. Vores kunder er hos DanZafe A/S altid i høj prioritet, og vi ønsker at yde en høj og effektiv service på alle typer opgaver. I vores kundeservice vil du kunne trække på vores ekspertise indenfor mekanisk og elektronisk sikring, nøgle og tilbehørsprogram, RS8 låsesystemer, pengeskabe, værktøj, og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.