DanZafe på messe

3. juli 2019
Som noget nyt kunne du i år møde DanZafe på Danish Security Fair 2019, stand nummer 3008 - d. 28-29 august i Fredericia.

Her viste vi blandt andet vores nyeste alarmløsning "Shepherd". Du kunne også blive meget klogere på nogle af vores andre forretningsområder, så som elektronisk aflåsning og dørautomatik.

Vil du vide mere om Danish Security Fair, så kan du læse her https://www.danishsecurityfair.dk/


Om DanZafe.dk

DanZafe A/S er Danmarks største uafhængige sikkerhedsgrossist. Med udgangspunkt i vore kunders behov og ønsker, tilpasser og udvikler vi løbende vort sortiment og værdiskabende koncepter til gavn for vore kunder. DanZafe forhandler alle de kendte brands og varemærker til sikringsmarkedet.

Om kundeservice

Danzafe’s kundeservice er åbent i hverdagen mellem kl. 7:00 og 16:00. I dette tidsrum er du velkommen til at kontakte os med alle typer spørgsmål. Vores kunder er hos DanZafe A/S altid i høj prioritet, og vi ønsker at yde en høj og effektiv service på alle typer opgaver. I vores kundeservice vil du kunne trække på vores ekspertise indenfor mekanisk og elektronisk sikring, nøgle og tilbehørsprogram, RS8 låsesystemer, pengeskabe, værktøj, og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.