Låsesmedens dag 2020

5. februar 2020
Traditionen tro byder vi igen inden for fredag den 12. juni til vores årlige Låsesmedens dag sikringsmesse, som i år bliver lidt anderledes på grund af vores nye rammer på Lyskær 10.

Husk derfor allerede nu at sæt kryds i kalenderen, så du ikke går glip af branchens vigtigste begivenhed. Der vil traditionen tro være masser spændende leverandører, racerbiler og helstegt pattegris til at mætte de mange låsesmeds maver.

Vi værdsætte meget, når I vælger at lægge vejen forbi vores sikringsmesse, og er med til at gøre dagen til branchens mest festlige og uforglemmelig oplevelse, som det har været hvert år! Og i år skal selvfølgelig ikke være nogle undtagelse.

Det bliver en dag du ikke vil gå glip af. Vi ses fredag d. 12 juni!


Om DanZafe.dk

DanZafe A/S er Danmarks største uafhængige sikkerhedsgrossist. Med udgangspunkt i vore kunders behov og ønsker, tilpasser og udvikler vi løbende vort sortiment og værdiskabende koncepter til gavn for vore kunder. DanZafe forhandler alle de kendte brands og varemærker til sikringsmarkedet.

Om kundeservice

Danzafe’s kundeservice er åbent i hverdagen mellem kl. 7:00 og 16:00. I dette tidsrum er du velkommen til at kontakte os med alle typer spørgsmål. Vores kunder er hos DanZafe A/S altid i høj prioritet, og vi ønsker at yde en høj og effektiv service på alle typer opgaver. I vores kundeservice vil du kunne trække på vores ekspertise indenfor mekanisk og elektronisk sikring, nøgle og tilbehørsprogram, RS8 låsesystemer, pengeskabe, værktøj, og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.