Låsesmedens dag 2020 - Aflyst

5. februar 2020
Det er med tungt hjerte at vi har besluttet at aflyse vores traditionsrige sikringsmesse LÅSESMEDENS DAG, som skulle have fundet sted fredag d. 12 juni 2020. Det har vi dels af hensyn til planlægningen, men også pga. sikkerheden for alle deltagende.

Danmark befinder sig lige nu i en kritisk situation, hvor alle virksomheder, offentlige institutioner og borgere opfordres til at udvise samfundssind ved at undgå unødig kontakt mellem mennesker, for ikke at bidrage til øget smitterisiko af coronavirus. Vi har derfor alle et ansvar for at passe på hinanden.
Vi finder det derfor på nuværende tidspunkt ikke forsvarligt, at kunne afholde vores arrangementet som vi plejer. Vi er selvfølgelig rigtig ked af det, men det er den rigtige beslutning som tingene ser ud nu.
Vi vil dog glæde os til næste år igen at kunne byde jer velkommen til vores sikringsmesse LÅSESMEDENS DAG som pt. er planlagt til at finde sted fredag d. 11 juni 2021.
Har du spørgsmål til ovenstående er du meget velkommen til at kontakt Michael Petersen på tlf. 40 57 13 25 eller mail: mpn@danzafe.dk


Om DanZafe.dk

DanZafe A/S er Danmarks største uafhængige sikkerhedsgrossist. Med udgangspunkt i vore kunders behov og ønsker, tilpasser og udvikler vi løbende vort sortiment og værdiskabende koncepter til gavn for vore kunder. DanZafe forhandler alle de kendte brands og varemærker til sikringsmarkedet.

Om kundeservice

Danzafe’s kundeservice er åbent i hverdagen mellem kl. 7:00 og 16:00. I dette tidsrum er du velkommen til at kontakte os med alle typer spørgsmål. Vores kunder er hos DanZafe A/S altid i høj prioritet, og vi ønsker at yde en høj og effektiv service på alle typer opgaver. I vores kundeservice vil du kunne trække på vores ekspertise indenfor mekanisk og elektronisk sikring, nøgle og tilbehørsprogram, RS8 låsesystemer, pengeskabe, værktøj, og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.