pEXTRA+ introduktion

4. februar 2020
Hvis du ikke allerede har hørt det så introducerer vi i år et nyt låsesystem - Dormakaba pExtra+. Og du kan godt begynde at glæde dig til den officielle introduktion, når vi præsenterer forhandlerkonceptet inden længe.  

Dormakaba pExtra+ er et helt nyt patenteret 6 stift låsesystem. Det nye fleksible pExtra+ låsesystem er et premium system, som har mange fordele:

•    Ny nøglefang
•    6 stift system (kortere nøgle)
•    Langt patent udløb 2032 på unik nøgleprofil og cylinder
•    Godkendt ved F&P (SN 60)

Låsesystemet er perfekt til at skabe enkle men komplekse systemer med høje sikkerhedskrav. Udover at være lagerførende af komponenter og systemnøgler til det nye pExtra+ låsesystem, vil DanZafe også i 2020 være lagerførende, og kunne beregne og servicere det gamle Gege/Alfa system. Dette vil give de låsesmede der ønsker det, muligheden for at komme over på det høje serviceniveau som Danzafe kan levere.

Vi glæder os meget til en snarlig introduktion af forhandlerkonceptet, og vi har store forventninger til den nyeste 6 stift teknologi i pExtra+ låsesystemet.

Vil du allerede nu vide mere om det nye MKS låsesystem, så er du meget velkommen til at kontakte din sædvanlige kontaktperson hos DanZafe.  


Om DanZafe.dk

DanZafe A/S er Danmarks største uafhængige sikkerhedsgrossist. Med udgangspunkt i vore kunders behov og ønsker, tilpasser og udvikler vi løbende vort sortiment og værdiskabende koncepter til gavn for vore kunder. DanZafe forhandler alle de kendte brands og varemærker til sikringsmarkedet.

Om kundeservice

Danzafe’s kundeservice er åbent i hverdagen mellem kl. 7:00 og 16:00. I dette tidsrum er du velkommen til at kontakte os med alle typer spørgsmål. Vores kunder er hos DanZafe A/S altid i høj prioritet, og vi ønsker at yde en høj og effektiv service på alle typer opgaver. I vores kundeservice vil du kunne trække på vores ekspertise indenfor mekanisk og elektronisk sikring, nøgle og tilbehørsprogram, RS8 låsesystemer, pengeskabe, værktøj, og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.