DanZafe opruster

24. juli 2020
Vi har i den sidste tid haft forrygende travlt i vores butik.

For at styrke vores service er det mig en stor glæde at byde velkommen til Kenn Jørgensen og Stina Hammer som starter 1. september 2020

For de fleste af jer kræver de ikke yderligere introduktion, de er kendte ansigter, der i mange år har været at finde i ASSA Abloy's butik på Marielundvej.

Med Stina og Kenn ombord har vi mulighed for sammen med vores allerede dygtige medarbejdere at leve op til jeres, og ikke mindst vores egne krav og ønsker om høj service.

Jeg kan ligeledes informere om at vi sammen med ASSA Abloy arbejder på at udvide vores sortiment på de produkter som tidligere har været tilgængelige i ASSA Abloy's butik.

Mere information følger.

Med venlig hilsen
Bo Fensmark


Om DanZafe.dk

DanZafe A/S er Danmarks største uafhængige sikkerhedsgrossist. Med udgangspunkt i vore kunders behov og ønsker, tilpasser og udvikler vi løbende vort sortiment og værdiskabende koncepter til gavn for vore kunder. DanZafe forhandler alle de kendte brands og varemærker til sikringsmarkedet.

Om kundeservice

Danzafe’s kundeservice er åbent i hverdagen mellem kl. 7:00 og 16:00. I dette tidsrum er du velkommen til at kontakte os med alle typer spørgsmål. Vores kunder er hos DanZafe A/S altid i høj prioritet, og vi ønsker at yde en høj og effektiv service på alle typer opgaver. I vores kundeservice vil du kunne trække på vores ekspertise indenfor mekanisk og elektronisk sikring, nøgle og tilbehørsprogram, RS8 låsesystemer, pengeskabe, værktøj, og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.