Ajax Alarmer - Nyt hos DanZafe og Secpro Sikring

12. august 2021
DanZafe og SecPro Sikring A/S, som er en del af DanZafe Gruppen,  er fra dags dato, blevet distributører af AJAX alarmsystemet i Danmark.

AJAX, som er et af de største og førende alarmbrands på det europæiske marked, har peget på DanZafe og SecPro Sikring  som udvalgte partnere  i ambitionen om at opbygge og udvikle et endnu stærkere forhandlernet i Danmark.

Vi vil sørge for at du, som  forhandler, kommer rigtig godt i gang med at tilbyde AJAX alarmen til dine kunder på en professionel måde.

Vi tilbyder:

•Personlig kontaktperson hos SecPro Sikring, som er eksperter på alarm området
•Gratis løbende kurser, afholdt i både Jylland, på Sjælland og online.
•Hjælp til markedsføring
•Teknisk support samt salgssupport

Ajax alarmen er et af de største og førende alarmbrands på det europæiske marked og det mest prisvindende trådløse sikkerhedssystem i Europa.  

Ajax er bygget fra bunden ved at kombinere tidligere ikke-eksisterende teknologi med funktionelt design samt de bedst tilgængelige komponenter. Denne kompromisløse tilgang har gjort det muligt at oprette et brugervenligt sikkerhedssystem, der har bevist sin pålidelighed over for selv de bedste fagfolk.

Ajax har vægtet brugervenligheden rigtig højt – både for installatøren og for slutbrugeren. Installation kræver en smartphone, grundlæggende værktøjer og minimal tid. Systemet betjenes nemt og med blot et par tryk i appen, er det muligt at til- eller frakoble alarmen.

Ajax beskytter hjemmet mod både indbrud, brand, kulilteudslip og vandskade og kan samtidig fungere som en hjælpende hånd i hverdagen, med de forskellige muligheder for automation.

Alle produkterne fra AJAX er godkendt af F&P, Klasse 2 – niveau 40.


Om DanZafe.dk

DanZafe A/S er Danmarks største uafhængige sikkerhedsgrossist. Med udgangspunkt i vore kunders behov og ønsker, tilpasser og udvikler vi løbende vort sortiment og værdiskabende koncepter til gavn for vore kunder. DanZafe forhandler alle de kendte brands og varemærker til sikringsmarkedet.

Om kundeservice

Danzafe’s kundeservice er åbent i hverdagen mellem kl. 7:00 og 16:00. I dette tidsrum er du velkommen til at kontakte os med alle typer spørgsmål. Vores kunder er hos DanZafe A/S altid i høj prioritet, og vi ønsker at yde en høj og effektiv service på alle typer opgaver. I vores kundeservice vil du kunne trække på vores ekspertise indenfor mekanisk og elektronisk sikring, nøgle og tilbehørsprogram, RS8 låsesystemer, pengeskabe, værktøj, og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.