Fusion sikrer fremtiden for DanZafe

20. juni 2022
Ejerne af DanZafe Gruppen, Hansen Lellinge og svenske AXS Nordic fusionerer deres selskaber og danner Hardware Group A/S, en ny nordisk koncern af leverandøruafhængige grossister med speciale indenfor beslag, låse, sikringsprodukter og glasløsninger.

Selskaberne i Hardware Group vil fortsætte som selvstændige enheder, med lokale ledelser og alle oprindelige iværksættere ombord.

Som kunde i DanZafe er det derfor "business as usual". ;-)

De bedste hilsner

Bo, Johny og Erick

Se hele pressemeddelelsen her og læs mere på https://www.hardwaregroup.info/Tilknyttet fil: Hardware_Group_DK_press.pdf.pdf (72 kB)

Om DanZafe.dk

DanZafe A/S er Danmarks største uafhængige sikkerhedsgrossist. Med udgangspunkt i vore kunders behov og ønsker, tilpasser og udvikler vi løbende vort sortiment og værdiskabende koncepter til gavn for vore kunder. DanZafe forhandler alle de kendte brands og varemærker til sikringsmarkedet.

Om kundeservice

Danzafe’s kundeservice er åbent i hverdagen mellem kl. 7:00 og 16:00. I dette tidsrum er du velkommen til at kontakte os med alle typer spørgsmål. Vores kunder er hos DanZafe A/S altid i høj prioritet, og vi ønsker at yde en høj og effektiv service på alle typer opgaver. I vores kundeservice vil du kunne trække på vores ekspertise indenfor mekanisk og elektronisk sikring, nøgle og tilbehørsprogram, RS8 låsesystemer, pengeskabe, værktøj, og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.