Dorma Duo

Dorma Duo - Når det skal være sikkert!

Står du og skal have sikkert et privat hjem, boligforeningen eller det mindre erhverv. Så er Dorma Duos teknik den perfekte løsning for dig. Enhederne er meget fleksible og sikre. Produkterne har indbygget ur/timer, log og NFC. NFC er smart da det kan bruges via. diverse mobiltelefoner bruges som nøglebrik og til at administrere enheden.


Dorma Duo kan bruges til flg.
· Det private hjem
· Boligforeninger
· Mindre firmaer
· Udlejnings lokaler
· Fælles vaskeri
· Idrætsanlæg
· Skurvogne
· Klubhuse
· Eksterne lagerbygninger
· Børnehaver
· Hjemmesygeplejen.

Dorma Duo Kit


DORMA HOME KIT - Klik her >>
Låsekasse der passer til HOME KIT - Klik her >>

DORMA Duo Office KIT 710 - Klik her >>
Låsekasse der passer til OFFICE KIT 710 - Klik her >>

DORMA Duo Office KIT 712 - Klik her >>
Låsekasse der passer til OFFICE KIT 712 - Klik her >>

Dorma Duo Mini Read - Klik her >>Om DanZafe.dk

DanZafe A/S er Danmarks største uafhængige sikkerhedsgrossist. Med udgangspunkt i vore kunders behov og ønsker, tilpasser og udvikler vi løbende vort sortiment og værdiskabende koncepter til gavn for vore kunder. DanZafe forhandler alle de kendte brands og varemærker til sikringsmarkedet.

Om kundeservice

Danzafe’s kundeservice er åbent i hverdagen mellem kl. 7:00 og 16:00. I dette tidsrum er du velkommen til at kontakte os med alle typer spørgsmål. Vores kunder er hos DanZafe A/S altid i høj prioritet, og vi ønsker at yde en høj og effektiv service på alle typer opgaver. I vores kundeservice vil du kunne trække på vores ekspertise indenfor mekanisk og elektronisk sikring, nøgle og tilbehørsprogram, RS8 låsesystemer, pengeskabe, værktøj, og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.