Er du DanZafes nye Salgskonsulent i Vest?

DanZafe A/S søger en ambitiøs salgskonsulent til Jylland/Fyn, som sammen med det øvrige salgsteam kan sikre den professionelle og gode kundebetjening af vores kunder i Vest.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det er en fordel hvis du har erfaring med relations-opbyggende salg.

Som en stor del af vores DNA, stræber vi i DanZafe efter at skabe værdi for vores kunder, og levere en høj grad af personlig service.

Du vil som udgangspunkt arbejde fra din hjemmeadresse, som gerne befinder sig centralt i distriktet. Du planlægger selv din arbejdsdag og sørger for løbende rapportering på ugebasis.

Vi forventer:

•  Det vil være en fordel at du har et kendskab til de primære produktområder (låse/låsesystemer, beslag, dørautomatik og adgangskontrol).

• Du kan have en baggrund som sælger i byggemarked, beslags- eller el-grossist. Eller måske tidligere låsesmed eller elektriker?

• Du skal således være fagligt klædt på til at betjene kunderne, som hovedsageligt er låsesmede. Og samtidig have vilje og evner til at skabe stærke personlige relationer.

• Som person er du energisk, vedholdende og tålmodighed. Du er tillidsvækkende og loyal.

• Det forventes at du kan arbejde selvstændigt og struktureret, og løbende følger op på dine kundeaftaler.

Vi tilbyder:

• Et job med en høj grad af selvstændighed.

• Løn efter kvalifikationer, inkl. firmabil, pension og sundhedsforsikring.

• Udviklingsmuligheder for den rette kandidat.

Er du interesseret?

Så send os hurtigst muligt din ansøgning, CV samt relevante dokumenter til e-mail: bfk@danzafe.dk dog senest den 15. september. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved kontakt til salgschef Bo Fensmark på telefon +45 40 53 13 21.

Vi indkalder løbende til samtaler, og forbeholder os muligheden for at besætte stillingen inden ansøgningsfristens udløb.

Danzafe A/S er Danmarks største uafhængige låsegrossist. Med et af Danmarks bredeste og dybeste lagre af sikringsprodukter, sikrer vi dag til dag levering i hele landet. Vores vision er: Vi vil være branchen mest VÆRDISKABENDE og mest PERSONLIGE grossist.


Om DanZafe.dk

DanZafe A/S er Danmarks største uafhængige sikkerhedsgrossist. Med udgangspunkt i vore kunders behov og ønsker, tilpasser og udvikler vi løbende vort sortiment og værdiskabende koncepter til gavn for vore kunder. DanZafe forhandler alle de kendte brands og varemærker til sikringsmarkedet.

Om kundeservice

Danzafe’s kundeservice er åbent i hverdagen mellem kl. 7:00 og 16:00. I dette tidsrum er du velkommen til at kontakte os med alle typer spørgsmål. Vores kunder er hos DanZafe A/S altid i høj prioritet, og vi ønsker at yde en høj og effektiv service på alle typer opgaver. I vores kundeservice vil du kunne trække på vores ekspertise indenfor mekanisk og elektronisk sikring, nøgle og tilbehørsprogram, RS8 låsesystemer, pengeskabe, værktøj, og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.