Skal du være en del af DanZafe Gruppen?

DanZafe Gruppen leder efter en ny medarbejder - skal du være en del af vinderholdet?


DanZafe Gruppen driver grossistvirksomhederne DanZafe A/S og ExpertBeslag A/S, der tilsammen er totalleverandører af værktøj, beslag, og sikringsprodukter til sikrings-og byggebranchen.

Tilsammen har gruppen 50 dedikerede kollegaer med specialistviden indenfor beslag og sikringsprodukter, samt stærke logistiske løsninger. Fra hovedkontoret i Herlev, drives bl.a. indkøb, centrallager og en række fælles funktioner.

Med en sund økonomi og klar forretningsplan, sigter virksomheden mod en fortsat profitabel vækst.


Klik og læs mere om den spændende stilling

Indkøber med ambitioner


Tilknyttet fil: File iconIndkøber med ambitioner (642 kB)

Om DanZafe.dk

DanZafe A/S er Danmarks største uafhængige sikkerhedsgrossist. Med udgangspunkt i vore kunders behov og ønsker, tilpasser og udvikler vi løbende vort sortiment og værdiskabende koncepter til gavn for vore kunder. DanZafe forhandler alle de kendte brands og varemærker til sikringsmarkedet.

Om kundeservice

Danzafe’s kundeservice er åbent i hverdagen mellem kl. 7:00 og 16:00. I dette tidsrum er du velkommen til at kontakte os med alle typer spørgsmål. Vores kunder er hos DanZafe A/S altid i høj prioritet, og vi ønsker at yde en høj og effektiv service på alle typer opgaver. I vores kundeservice vil du kunne trække på vores ekspertise indenfor mekanisk og elektronisk sikring, nøgle og tilbehørsprogram, RS8 låsesystemer, pengeskabe, værktøj, og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.