Låsesmedens Dag 2015

Tak for den store deltagelse!

Låsesmedens dag fredag den 12. juni blev igen i år en fantastisk dag! Tusind tak til alle jer der valgte at lægge vejen forbi DanZafe og således gøre dagen til noget særligt.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen. Fredag den 10. juni 2016 afholder vi Låsesmedens Dag for 8. gang!Billeder fra Låsesmedens dag - messen

Billeder fra messen kan du se her>>
Billeder fra Låsesmedens dag - wallmans saloner

Billeder fra Wallmans kan du se her>>
Vinderne af konkurrencerne på Låsesmedens dagOm DanZafe.dk

DanZafe A/S er Danmarks største uafhængige sikkerhedsgrossist. Med udgangspunkt i vore kunders behov og ønsker, tilpasser og udvikler vi løbende vort sortiment og værdiskabende koncepter til gavn for vore kunder. DanZafe forhandler alle de kendte brands og varemærker til sikringsmarkedet.

Om kundeservice

Danzafe’s kundeservice er åbent i hverdagen mellem kl. 7:00 og 16:00. I dette tidsrum er du velkommen til at kontakte os med alle typer spørgsmål. Vores kunder er hos DanZafe A/S altid i høj prioritet, og vi ønsker at yde en høj og effektiv service på alle typer opgaver. I vores kundeservice vil du kunne trække på vores ekspertise indenfor mekanisk og elektronisk sikring, nøgle og tilbehørsprogram, RS8 låsesystemer, pengeskabe, værktøj, og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.