Nyheder

Prisjusteringer fra 1. oktober 2021
1. september 2021
Prisjusteringer gældende fra 1. oktober 2021

Kære kunder og samarbejdspartnere.

Grundet stigende fragt- og råvarer omkostninger, har vi fra flere af vore leverandører og producenter modtaget ekstraordinære prisstigninger, ...

Ajax Alarmer - Nyt hos DanZafe og Secpro Sikring
12. august 2021
DanZafe og SecPro Sikring A/S, som er en del af DanZafe Gruppen,  er fra dags dato, blevet distributører af AJAX alarmsystemet i Danmark.

AJAX, som er et af de største og førende alarmbrands på det europæiske marked...

Om DanZafe.dk

DanZafe A/S er Danmarks største uafhængige sikkerhedsgrossist. Med udgangspunkt i vore kunders behov og ønsker, tilpasser og udvikler vi løbende vort sortiment og værdiskabende koncepter til gavn for vore kunder. DanZafe forhandler alle de kendte brands og varemærker til sikringsmarkedet.

Om kundeservice

Danzafe’s kundeservice er åbent i hverdagen mellem kl. 7:00 og 16:00. I dette tidsrum er du velkommen til at kontakte os med alle typer spørgsmål. Vores kunder er hos DanZafe A/S altid i høj prioritet, og vi ønsker at yde en høj og effektiv service på alle typer opgaver. I vores kundeservice vil du kunne trække på vores ekspertise indenfor mekanisk og elektronisk sikring, nøgle og tilbehørsprogram, RS8 låsesystemer, pengeskabe, værktøj, og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.