Produktkataloger

DanZafe Hovedkatalog

I DanZafes hovedkatalog finder du mere end 9000 varer fordelt på 30 forskellige varegrupper.

Alt til sikring af døren og hjemmet

Tryk her for at se kataloget !

DORMA Produktkatalog

I vort DORMA katalog kan du se det brede udvalg af produkter fra DORMA til døren

Tryk her for at se kataloget !

Lockit Produktkatalog

I lockit produktkatalog finder du alle de mest nødvendige produkter til døren i en konkurrence dygtig udførelse til en fornuftig pris

Tryk her for at se kataloget !

Tryk her for at se Lockit nettoprisliste!

DanZafe Værdiopbevaring

I vort katalog for værdiopbevaring finder du alle typer for skabe til opbevaring af værdisager.

Pengeskabe, indmuringsbokse, værdiskabe, Brandsikredeskabe, Deponeringsskabe, Våbenskabe, Nøgleskabe, Medicinskabe og meget mere.

Tryk her for at se kataloget !
Om DanZafe.dk

DanZafe A/S er Danmarks største uafhængige sikkerhedsgrossist. Med udgangspunkt i vore kunders behov og ønsker, tilpasser og udvikler vi løbende vort sortiment og værdiskabende koncepter til gavn for vore kunder. DanZafe forhandler alle de kendte brands og varemærker til sikringsmarkedet.

Om kundeservice

Danzafe’s kundeservice er åbent i hverdagen mellem kl. 7:00 og 16:00. I dette tidsrum er du velkommen til at kontakte os med alle typer spørgsmål. Vores kunder er hos DanZafe A/S altid i høj prioritet, og vi ønsker at yde en høj og effektiv service på alle typer opgaver. I vores kundeservice vil du kunne trække på vores ekspertise indenfor mekanisk og elektronisk sikring, nøgle og tilbehørsprogram, RS8 låsesystemer, pengeskabe, værktøj, og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.