Om DanZafe

DanZafe

DanZafe A/S er en selvstændig og uafhængig virksomhed, som har udviklet sig fra et traditionel grossistfirma til at være konceptudvikler med skarpt kundefokus og naturligvis stadig med et markedsledende udbud af produkter. Vi lytter indgående til kundebehov.

Vi er fleksible og tilvejebringer individuelle specialløsninger, som giver vores kunder mere værdi.

Vi ser det som vores primære opgave at yde professionel sparring og levere højkvalitetsprodukter, som tilsammen fører til øget indtjening hos vores kunder. Man kan sige, at vi betragter os som vores kunders leverandør af optimale løsninger.Varesortiment

Vi tilbyder et meget bredt varesortiment, som med ca. 15.000 lagerførte varenumre imødekommer de allerfleste behov.
Lageret tilpasses løbende de aktuelle markeds- og kundekrav, og vores uafhængighed gør os ekstremt fleksible med hensyn til at tage nye varer ind i sortimentet og således opfylde specialønsker. Et solidt netværk af professionelle producenter og leverandører sikrer, at vi altid kan tilbyde det bredeste vareudbud i højeste kvalitet til attraktive priser.
DanZafe Låseafdeling

I vores låseafdeling samler og producer vi låsesystemer efter netop dine behov. Korte leveringstider og høj leveringssikkerhed giver dig tryghed i hverdagen.
Om DanZafe.dk

DanZafe A/S er Danmarks største uafhængige sikkerhedsgrossist. Med udgangspunkt i vore kunders behov og ønsker, tilpasser og udvikler vi løbende vort sortiment og værdiskabende koncepter til gavn for vore kunder. DanZafe forhandler alle de kendte brands og varemærker til sikringsmarkedet.

Om kundeservice

Danzafe’s kundeservice er åbent i hverdagen mellem kl. 7:00 og 16:00. I dette tidsrum er du velkommen til at kontakte os med alle typer spørgsmål. Vores kunder er hos DanZafe A/S altid i høj prioritet, og vi ønsker at yde en høj og effektiv service på alle typer opgaver. I vores kundeservice vil du kunne trække på vores ekspertise indenfor mekanisk og elektronisk sikring, nøgle og tilbehørsprogram, RS8 låsesystemer, pengeskabe, værktøj, og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.