Milesight video

Milesight videoovervågning

Nem opsætning


Videoovervågning kan være meget teknisk og kompliceret at opsætte – sådan er det langt fra med Milesight. På NVR optagerne med indbygget PoE switch, skal kameraerne bare tilsluttes og så er der billede på – Ren Plug&Play.

Integreret kabel- og samleboks.


De gennemtænkte, integrerede kabel- og samlebokse, sikrer effektive og nemme installationer. De giver bedre plads til at gøre samlingen pæn og med hjælp fra gummistik- og ring, som garanterer IP67 vejrsikring, er boksen i stand til at sikre en stabilvideoovervågning i alle slags miljøer.En af de vigtigste egenskaber for et videoovervågningssystem, er et stabilt og klart billede, både dag og nat, hvor man kan identificere og evt. genkende personer, køretøjer og andre objekter.
Med Milesights store kamera udvalg findes der altid et kamera til den opgave, der skal udføres. Detaljeret videoovervågning kræver de rigtige kameraer og optagere samt funktioner.Kunne du tænke dig at høre mere om Milesight videoovervågning og hvordan du kan komme i gang med at forhandle den? Du kan læse meget mere om de forskellige komponenter her >>

SecPro Sikring, en del af DanZafe Gruppen, officiel autoriseret Milesight distributør i Danmark. Du er velkommen til at kontakte SecPro Sikring på 70 22 50 88 eller via info@secpro.dk. Du kan også læse meget mere på www.secpro.dk
Om DanZafe.dk

DanZafe A/S er Danmarks største uafhængige sikkerhedsgrossist. Med udgangspunkt i vore kunders behov og ønsker, tilpasser og udvikler vi løbende vort sortiment og værdiskabende koncepter til gavn for vore kunder. DanZafe forhandler alle de kendte brands og varemærker til sikringsmarkedet.

Om kundeservice

Danzafe’s kundeservice er åbent i hverdagen mellem kl. 7:00 og 16:00. I dette tidsrum er du velkommen til at kontakte os med alle typer spørgsmål. Vores kunder er hos DanZafe A/S altid i høj prioritet, og vi ønsker at yde en høj og effektiv service på alle typer opgaver. I vores kundeservice vil du kunne trække på vores ekspertise indenfor mekanisk og elektronisk sikring, nøgle og tilbehørsprogram, RS8 låsesystemer, pengeskabe, værktøj, og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.