DORMA RS8 singlecode

Når sikkerheden skal være i orden og du vil undgå bankenøgler

DORMA RS 8 singlecode låsesystem er perfekt til den private bolig og mindre erhverv.
Et tysk kvalitetsprodukt når det er bedst. Overlegen teknik som er Bore- og dirkesikret.
Opfylder kravene i henhold til DS/EN 1303 6/2 - højeste sikringklasse

Tryk her for at se hele produkt sortiment !

Se her hvor nemt tyven for adgang til dit hjem !

DanZafe har et stort varelager

For at kunne servicere de danske låsesmede fra dag til dag, har indkøbsafdelingen hos DanZafe direkte kontakt med leverandørerne, der konstant sørger for, at vores lager er optimalt i forhold til levering og produktion.

DanZafe har sin egen systemafdeling

DanZafe A/S etablerede i foråret 2012 en systemafdeling, som i dag er bemandet af 3 faste medarbejdere, der dagligt producerer låsesystemer til det danske sikringsmarked.

Leveringstiden er prioriteret højt, derfor har vi sikret os en produktion, som gør det muligt at reagere fra time til time på store og små opgaver.

Kontakt vores RS8 afdeling - klik her >>

Se din lokale DORMA RS8 forhandler
- klik her >>

Tryghed til dig og din familie


Om DanZafe.dk

DanZafe A/S er Danmarks største uafhængige sikkerhedsgrossist. Med udgangspunkt i vore kunders behov og ønsker, tilpasser og udvikler vi løbende vort sortiment og værdiskabende koncepter til gavn for vore kunder. DanZafe forhandler alle de kendte brands og varemærker til sikringsmarkedet.

Om kundeservice

Danzafe’s kundeservice er åbent i hverdagen mellem kl. 7:00 og 16:00. I dette tidsrum er du velkommen til at kontakte os med alle typer spørgsmål. Vores kunder er hos DanZafe A/S altid i høj prioritet, og vi ønsker at yde en høj og effektiv service på alle typer opgaver. I vores kundeservice vil du kunne trække på vores ekspertise indenfor mekanisk og elektronisk sikring, nøgle og tilbehørsprogram, RS8 låsesystemer, pengeskabe, værktøj, og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.