Er dine magnetlåse dækket af ASSA ABLOY's garanti?

Når du køber magnetlåse fra ABLOY skal du huske at tjekke om de har det afbillede mærkat.

Ellers er de IKKE dækket af ASSA ABLOY's garanti i Danmark.

ASSA ABLOY yder 24 måneders garanti på dit produkt, samt dækker omkostninger til låsemeden i forbindelse med garantiarbejde i garantiperioden.

Når dine ABLOY magnetlåse har det medfølgende mærke, har du en række fordele:

Teknisk support
Du kan kontakte ASSA ABLOY's tekniske support og få telefonisk hjælp til at løse komplekse opgaver på stedet.

Produkt support
Du kan også drage fordel af ASSA ABLOY's erfarne og kompetente konsulenter, der står til rådighed ved projektering af nybyggerier, ombygninger og renoveringer.

Gratis kurser
Du har mulighed for at komme på kursus i ASSA ABLOY's produkter, så installationerne kan forløbe glat. ASSA ABLOY tilbyder et bredt udvalg af kurser på Partner Academy.
Om DanZafe.dk

DanZafe A/S er Danmarks største uafhængige sikkerhedsgrossist. Med udgangspunkt i vore kunders behov og ønsker, tilpasser og udvikler vi løbende vort sortiment og værdiskabende koncepter til gavn for vore kunder. DanZafe forhandler alle de kendte brands og varemærker til sikringsmarkedet.

Om kundeservice

Danzafe’s kundeservice er åbent i hverdagen mellem kl. 7:00 og 16:00. I dette tidsrum er du velkommen til at kontakte os med alle typer spørgsmål. Vores kunder er hos DanZafe A/S altid i høj prioritet, og vi ønsker at yde en høj og effektiv service på alle typer opgaver. I vores kundeservice vil du kunne trække på vores ekspertise indenfor mekanisk og elektronisk sikring, nøgle og tilbehørsprogram, RS8 låsesystemer, pengeskabe, værktøj, og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.