Handelselev i DanZafe – få en solid start på karrieren

Brænder du for salg? Er du god til at skabe relationer?

Så tilbyder vi en solid start på karrieren.

DanZafe er Danmarks største uafhængige sikringsgrossist. Fra hovedkontoret i Herlev, lagerføres branchens stærkeste produktsortiment, som leveres dag til dag i hele landet.

Som handelselev (med speciale i salg), bliver du en vigtig del af salgsafdelingen, der betjener professionelle kunder via butik, telefon og online.

Læs mere om stilling her
Tilknyttet fil: File iconHandelselev i DanZafe (208 kB)

Om DanZafe.dk

DanZafe A/S er Danmarks største uafhængige sikkerhedsgrossist. Med udgangspunkt i vore kunders behov og ønsker, tilpasser og udvikler vi løbende vort sortiment og værdiskabende koncepter til gavn for vore kunder. DanZafe forhandler alle de kendte brands og varemærker til sikringsmarkedet.

Om kundeservice

Danzafe’s kundeservice er åbent i hverdagen mellem kl. 7:00 og 16:00. I dette tidsrum er du velkommen til at kontakte os med alle typer spørgsmål. Vores kunder er hos DanZafe A/S altid i høj prioritet, og vi ønsker at yde en høj og effektiv service på alle typer opgaver. I vores kundeservice vil du kunne trække på vores ekspertise indenfor mekanisk og elektronisk sikring, nøgle og tilbehørsprogram, RS8 låsesystemer, pengeskabe, værktøj, og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.