Låsesmedens dag 2014

Sæt kryds i kalenderen!


Fredag d. 13. juni afholder DanZafe for 6. år i træk LÅSESMEDENS DAG. Så glæd Jer til en spændende dag. Ca. 25 leverandører kommer bl.a. ABUS; DORMA, Randi og Siemens. Der vil være grillbuffet, måske du er heldig at være en af dem som kan prøve den fede Ferrari eller Lamborghini, der vil være diverse konkurrencer på dagen med lækre præmier og sidst på dagen er Ruben auktionarius. Så kom og byd. Auktions blad vil komme senere.

Siden vil løbende blive opdateret med dagens aktiviteter.

Billeder fra Låsesmedens Dag 2014

Se billederne fra dette års Låsesmedens Dag her >>

Se billeder fra sidste års låsesmedens dag her >>

Program for Låsesmedens Dag 13. juni


I år går det stærkt hos DanZafe

Ved åres Låsesmedens dag har du mulighed for at prøvekører en Ferrari eller Lamborghini.
(Først til mølle, der sker ingen forhåndopskrivning på turene. Begrænset antal ture!)


Om DanZafe.dk

DanZafe A/S er Danmarks største uafhængige sikkerhedsgrossist. Med udgangspunkt i vore kunders behov og ønsker, tilpasser og udvikler vi løbende vort sortiment og værdiskabende koncepter til gavn for vore kunder. DanZafe forhandler alle de kendte brands og varemærker til sikringsmarkedet.

Om kundeservice

Danzafe’s kundeservice er åbent i hverdagen mellem kl. 7:00 og 16:00. I dette tidsrum er du velkommen til at kontakte os med alle typer spørgsmål. Vores kunder er hos DanZafe A/S altid i høj prioritet, og vi ønsker at yde en høj og effektiv service på alle typer opgaver. I vores kundeservice vil du kunne trække på vores ekspertise indenfor mekanisk og elektronisk sikring, nøgle og tilbehørsprogram, RS8 låsesystemer, pengeskabe, værktøj, og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.