Låsesmedens dag 2016

Tak for i år

Låsesmedens dag fredag den 17. juni blev igen i år den mest fantastisk dag! Vi vil derfor gerne sige tusind tak til alle leverandører og kunder der valgte at lægge vejen forbi Danmarks fedeste sikringsmesse og dermed var med til at gøre dagen til en bragende succes. Vi håber at se jer alle igen næste år..

Så sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen. Fredag den 9. juni 2017 afholder vi igen Låsesmedens Dag for 9. gang - og det bliver ikke kedeligt!


Billeder fra Låsesmedens dag 2016 - messen

Billeder fra messen kan du se her>>

Vinderne af konkurrencer på Låsesmedens dag 2016


Sæt kryds i kalenderen!


Fredag d. 17. juni afholder DanZafe for 8. år i træk LÅSESMEDENS DAG. Her kan du møde 37 leverandører bl.a. ABUS, Dorma, Randi, Vanderbilt, Step, d-line og mange flere.

Til frokost vil der blive serveret helstegt pattegris til at mætte de mange låsesmeds maver. Og måske er du en af de heldig der skal give den gas bag rattet af en fed McLaren, Porsche eller Ferrari.

Dagen igennem vil der være konkurrencer med lækre præmier. Låsesmedens dag 2016 bliver en dag du ikke vil gå glip af!

Siden vil løbende blive opdateret med information ang. dagen

Program for Låsesmedens Dag 17. juni


Om DanZafe.dk

DanZafe A/S er Danmarks største uafhængige sikkerhedsgrossist. Med udgangspunkt i vore kunders behov og ønsker, tilpasser og udvikler vi løbende vort sortiment og værdiskabende koncepter til gavn for vore kunder. DanZafe forhandler alle de kendte brands og varemærker til sikringsmarkedet.

Om kundeservice

Danzafe’s kundeservice er åbent i hverdagen mellem kl. 7:00 og 16:00. I dette tidsrum er du velkommen til at kontakte os med alle typer spørgsmål. Vores kunder er hos DanZafe A/S altid i høj prioritet, og vi ønsker at yde en høj og effektiv service på alle typer opgaver. I vores kundeservice vil du kunne trække på vores ekspertise indenfor mekanisk og elektronisk sikring, nøgle og tilbehørsprogram, RS8 låsesystemer, pengeskabe, værktøj, og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.