Vil du have nye kunder?

Så skal du tjekke din mailboks NU!


I denne uge har vi sendt alle vores låsesmeds kunder en mail om vores MobileKey kampagne.
Vi håber selvfølgelig du har læst om kampagnen - MEN hvis du ikke har læst den, så synes vi du skal gøre dig selv den tjeneste at gå ind og tjekke din indbakke.

 
Som noget helt nyt, vil vi i efteråret lave en MobileKey kampagne målrettet mod slutkunden (altså din kunde).
Målet med denne kampagne er at skabe en efterspørgsel i markedet, efter det flotte, stilrene og brugervenlige MobileKey produkt fra SimonsVoss. Alt sammen med det endelige mål at skabe et salg af MobileKey for dig som låsesmeden.  


Husk derfor at tjekke din mail for mere information om kampagnen.
Vi glæder os til at høre fra dig.Om DanZafe.dk

DanZafe A/S er Danmarks største uafhængige sikkerhedsgrossist. Med udgangspunkt i vore kunders behov og ønsker, tilpasser og udvikler vi løbende vort sortiment og værdiskabende koncepter til gavn for vore kunder. DanZafe forhandler alle de kendte brands og varemærker til sikringsmarkedet.

Om kundeservice

Danzafe’s kundeservice er åbent i hverdagen mellem kl. 7:00 og 16:00. I dette tidsrum er du velkommen til at kontakte os med alle typer spørgsmål. Vores kunder er hos DanZafe A/S altid i høj prioritet, og vi ønsker at yde en høj og effektiv service på alle typer opgaver. I vores kundeservice vil du kunne trække på vores ekspertise indenfor mekanisk og elektronisk sikring, nøgle og tilbehørsprogram, RS8 låsesystemer, pengeskabe, værktøj, og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.