Låsesmedens dag 2017

Tak for en stærk messe i år

Låsesmedens dag fredag den 9. juni blev i år lidt stærkere, og lidt varmere end den tidligere har været.

Og det kan vi selvfølgelig kun takker alle jer fantastiske kunder for, der valgte at lægge vejen forbi Danmarks fedeste sikringsmesse.

I var alle med til at gøre dagen til en stærk succes!


Der skal selvfølgelig også lyde en speciel tak til alle vores mange leverandører, der igen i år viste kunderne et væld af spændende produkt:

ABUS
Bircher
Bosch
BURG Wächter
CDVI
Conlan
Creone
d line
Låsesmede foreningen
Dormakaba
DORCAS
Easy2Access
E-komplet
Geze
HJS værktøj
Iloq
Interflon
Irwin
JMA
Lomax
Mavako
MasterLock
Milwaukee
Mul-T lock  
Noway
Profsafe
Randi
Raaco
Roca
Ruko
Scanitech
Sikkerhedsdøren
Simons Voss
Skovgaard Vine
Step
Tufvassons
Vanderbilt
VW

Vi håber at se jer alle og mange flere igen næste år..

Så sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen.

Fredag den 15. juni 2018 afholder vi igen Låsesmedens Dag for 10. gang - og med et jubilæum at fejre, så kan vi godt love at næste år også bliver en dag lidt ud over det sædvanlige!Billeder fra Låsesmedens dag 2017


Billeder fra dette års messen kan du se her>>
Sæt kryds i kalenderen!Fredag d. 9. juni afholder DanZafe for 9. år i træk LÅSESMEDENS DAG. Her kan du møde mere end 40 leverandører bl.a. ABUS, Dorcas, Dormakaba, Randi og mange flere.

Hvis du aldrig har deltaget på Låsesmedens dag, så skylder du dig selv at deltage i år, det er nemlig en dag lidt ud over det sædvanlige, som for længst er blevet en fast tradition i sikringsbranchen.

Vi forventer at der kommer mellem 500-600 fra sikringsbranchen på dagen og på dagen vil der løbende være forskellige aktiviteter, som man kan deltage i.

Og som noget helt nyt får vi i år besøg af Chili Klaus som kommer og fortæller om hans møde med “de kendte”, og om at følge sine drømme, selve videoerne, sociale medier, fremtidsplaner, chiliens historie og om hvorfor de er en fantastisk publikumsaktivering, og så vil der selvfølgelig også til at være mulighed for at smage på de stærke varer.

Til frokost vil der traditionen tro blive serveret helstegt pattegris til at mætte de mange låsesmeds maver. Og måske er du en af de heldig der skal give den gas bag rattet af en fed Lamborghini Gallardo Spider, Ferrari 458 Italia eller Bentley Continental GT .

DAGENS PROGRAM

09.30 Morgenmad for kunder (NYT)
10.00 DLF Seminar
10.30 Messen åbner
11.00 Aktiviteter starter – vinderne af DanZafes Spicy Speed Challenge får lov at give den gas i racerbilerne samt mange andre aktiviteter
11.00 Chili Klaus optræder (NYT)
12.15 Frokost - helstegt pattegris
14.00 DLF Seminar
15.30 Messen lukker

Dagen igennem vil der være konkurrencer med lækre præmier. Låsesmedens dag 2017 bliver en dag du ikke vil gå glip af!

Siden vil løbende blive opdateret med information ang. dagen

Om DanZafe.dk

DanZafe A/S er Danmarks største uafhængige sikkerhedsgrossist. Med udgangspunkt i vore kunders behov og ønsker, tilpasser og udvikler vi løbende vort sortiment og værdiskabende koncepter til gavn for vore kunder. DanZafe forhandler alle de kendte brands og varemærker til sikringsmarkedet.

Om kundeservice

Danzafe’s kundeservice er åbent i hverdagen mellem kl. 7:00 og 16:00. I dette tidsrum er du velkommen til at kontakte os med alle typer spørgsmål. Vores kunder er hos DanZafe A/S altid i høj prioritet, og vi ønsker at yde en høj og effektiv service på alle typer opgaver. I vores kundeservice vil du kunne trække på vores ekspertise indenfor mekanisk og elektronisk sikring, nøgle og tilbehørsprogram, RS8 låsesystemer, pengeskabe, værktøj, og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.