TrueGuard Alarm

TrueGuard Alarmer

TrueGuard tilbyder et alarmsystem, som kan sammensættes til en løsning der matcher din kundes ønsker og behov. Alarmpanelerne adskiller sig en smule fra hinanden, med forskellige funktioner og muligheder, så de kan dække forskellige behov.Med et stort tilbehørs- og komponentudvalg, er det muligt at sammensætte en alarmløsning der dækker både sikring og hjemmestyring. Tilbehørskomponenterne passer til alle alarmpanelerne og kan derfor kombineres som ønsket. Dette gør også alarmsystemet til et fleksibel og fremtidssikret system, med mulighed for løbende at tilføje nye enheder, hvis behovet skulle opstå.

TrueGuard alarmen er udviklet med den smarte TrueCom teknologi, som sikrer en stabil kommunikation mellem alle de trådløse komponenter i alarmsystemet. Komponenterne kører med F1 frekvensen, hvilket sikrer en imponerende rækkevidde på helt op til 2000m. (under optimale omstændigheder).

TrueConnect app

TrueConnect appen er udviklet til TrueGuard alarmen og giver nem adgang til alarmsystemet. Appen fungerer som en fjernbetjening af de helt basale sikringsfunktioner, ligesom den også bruges til at styre hjemmestyring.

Via appen kan du bl.a.:
• Modtage push-beskeder
• Få alarm ved indbrud eller brand
• Til og frakoble alarmen
• Tjekke alarmens status
• Tale gennem videodørtelefon
• Styre lys, varme strøm mm.
• Aflæse temperaturen i hjemmetTrueGuard alarmens hjemmestyringsdel fungerer på samme måde som, den efterhånden velkendte IFTTT (If this, then that), som muliggør kommunikationen mellem de forskellige komponenter og TrueConnect softwaren, via simple logiske kommandoer. Hjemmestyringen kan opsættes på 3 forskellige måder: via 1. En regel, 2. Regel med betingelse, 3. Som et scenarie.

Kunne du tænke dig at høre mere om TrueGuard alarmen og hvordan du kan komme i gang med at forhandle den? Du kan læse meget mere om de forskellige komponenter her >>

SecPro Sikring, en del af DanZafe Gruppen, står bag TrueGuard alarmen. Du er velkommen til at kontakte SecPro Sikring på 70 22 50 88 eller via info@secpro.dk. Du kan også læse meget mere på www.secpro.dk
Om DanZafe.dk

DanZafe A/S er Danmarks største uafhængige sikkerhedsgrossist. Med udgangspunkt i vore kunders behov og ønsker, tilpasser og udvikler vi løbende vort sortiment og værdiskabende koncepter til gavn for vore kunder. DanZafe forhandler alle de kendte brands og varemærker til sikringsmarkedet.

Om kundeservice

Danzafe’s kundeservice er åbent i hverdagen mellem kl. 7:00 og 16:00. I dette tidsrum er du velkommen til at kontakte os med alle typer spørgsmål. Vores kunder er hos DanZafe A/S altid i høj prioritet, og vi ønsker at yde en høj og effektiv service på alle typer opgaver. I vores kundeservice vil du kunne trække på vores ekspertise indenfor mekanisk og elektronisk sikring, nøgle og tilbehørsprogram, RS8 låsesystemer, pengeskabe, værktøj, og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.